Kontakt oss

 

Adresse

Halti Næringshage AS
Hovedveien 2
9151 STORSLETT

Kontaktperson

jhb_2102

Marius Johansen

Daglig leder

+47 995 92 583

Send en e-post

Marius er utdannet økonom fra Handelshøyskolen i Bodø, og har spesialisert seg innenfor områder som salg, prosjektledelse og entreprenørskap. Marius har jobbet i Halti Næringshage siden 2012, og har vært daglig leder siden mars 2015. Marius har i tillegg til det øverste ansvaret for daglig drift i Halti Næringshage AS, også styreverv i en rekke andre selskaper.
jhb_2095

Trude Indrebø

Prosjektleder/Rådgiver

+47 917 69 578

Send en e-post

Trude er utdannet innenfor et vidt spekter av fag, blant annet økonomi og administrasjon, reiseliv, karriereveiledning og innovasjon. Hun har en bred arbeidserfaring fra både privat og offentlig sektor, og har lang erfaring innenfor prosessveiledning, prosjektledelse,prosjektutvikling, personalledelse og entreprenørskap. I Halti Næringshage AS har hun jobbet siden 2012 og hun er i dag prosjektleder for en rekke av våre prosjekter som vi løser for både offentlige og private aktører
jhb_2103

Hilde Nyvoll

Prosjektleder

+47 918 07 130

Send en e-post

Hilde har bred erfaring fra prosjektarbeid, styrearbeid og samfunnsspørsmål generelt. Hilde har lang politisk fartstid og har bl.a vært Sametingsråd og representant, vararepresentant på Stortinget, sittet i Nordreisa kommunestyre siden 2007 og innehar i dag en rekke politiske verv. Hun er utdannet IT-konsulent fra Høyskolen i Finnmark og fra Unitec i Auckland på New Zealand. Hilde har jobbet i Halti Næringshage AS siden 2011, hovedsakelig med prosjekter samt også en periode som daglig leder for Kvænangshagen Verdde AS.
dsc0355

Maybritt Simonsen

Sekretær

+47 416 75 678

Send en e-post

May Britt er vår administrasjonsmedarbeider i bedriften. Hun ordner alt det kontortekniske, regnskap, økonomi, utleie av kontorer, koordinator og kontaktperson for leietakerne, leveranse på servicepakker og resepsjonistjenester. Har 16 års arbeidserfaring fra Nordreisa formannskapskontor og servicekontoret. Ansatt i næringshagen fra 2002.
jhb_2126

Rune Steinsvik

Forretningsutvikler

+47 483 02 892

Send en e-post

Rune er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Tromsø, med spesialiseringer innenfor markedsføring, innovasjon og prosjektledelse. Han har tidligere jobbet som entreprenørskapslærer ved Nord-Troms VGS og som forretningsutvikler i ihana! as, og begynte i Halti Næringshage i januar 2016. Rune jobber hovedsakelig med bedriftsrådgivning til nyetablerte og etablerte bedrifter, men har også vært involvert i flere av våre prosjekter bl.annet som daglig leder i Reisa Elvelag og i entreprenørskapsprosjektet HoppIDÉ.
jhb_2117

Eirik Bjørklund

Forretningsutvikler

+47 976 29 662

Send en e-post

Eirik Bjørklund er vår nyeste tilvekst i næringshagen og ble ansatt sommeren 2017. Eirik er utdannet siv.ing fra NTNUs INDØK-linje, og har i perioden mellom studieslutt og ansettelse hos oss vært involvert i egen oppstart av et internasjonalt selskap. Eirik jobber hovedsakelig med bedriftsrådgivning til nyetablerte og etablerte bedrifter, men har også vært involvert i flere av våre prosjekter bl.annet Leverandørutvikling Havbruk.