Våre ansatte:

Halti Næringshage har i dag et team på 6 ansatte, med glødende interesse for å skape utvikling og vekst i Nord-Troms. Vårt lag er bygget opp gjennom komplementære egenskaper og erfaringer slik at vi skal kunne gi deg de beste råd og hjelp til de aller fleste problemstillinger.

Og skulle du ha et problem som vi ikke har kompetanse eller kapasitet til å hjelpe deg med, så har vi gjennom vårt nettverk kontakter med de som kan! Kom innom og fortell oss om problemet over en kopp kaffe, så tar vi det derfra.

Her følger en kort presentasjon av våre ansatte:

_DSC0317

Navn: Marius Johansen

Stilling: Daglig leder Halti Næringshage

Informasjon: Marius er utdannet økonom fra Handelshøyskolen i Bodø, og har spesialisert seg innenfor områder som salg, prosjektledelse og entreprenørskap. Marius har jobbet i næringshagen i 4 år, og har vært daglig leder siden mars 2015. Marius har det øverste ansvaret for daglig drift i Halti Næringshage AS, og har derfor en rekke administrative arbeidsoppgaver. Han er også aktivt involvert i ulike prosjekter, blant annet Innovasjonsplattform TROMS, HoppIDÉ og KultNett.

_DSC0355

Navn: May Britt Simonsen

Stilling: Sekretær

Informasjon: May Britt er vår administrasjonsmedarbeider i bedriften. Hun ordner alt det kontortekniske, regnskap, økonomi, utleie av kontorer, koordinator og kontaktperson for leietakerne, leveranse på servicepakker og resepsjonistjenester.

Har 16 års arbeidserfaring fra Nordreisa formannskapskontor og servicekontoret. Ansatt i næringshagen fra 2002.

_DSC0328

Navn: Trude Indrebø

Stilling: Prosjektleder/Rådgiver

Informasjon: Trude er utdannet innenfor et vidt spekter av fag, blant annet økonomi og administrasjon, reiseliv, karriereveiledning og innovasjon. Hun har en bred arbeidserfaring fra både privat og offentlig sektor, og har lang erfaring innenfor prosessveiledning, prosjektledelse,prosjektutvikling, personalledelse og entreprenørskap. I Halti Næringshage AS har hun jobbet siden 2012 og hun er i dag prosjektleder på prosjektene Arctic Suppliers, Leverandørutvikling Troms, HoppIDÉ «VGS» og Forskningsnoden Nord-Troms.

_DSC0321

Navn: Hilde Nyvoll

Stilling: Prosjektleder Halti Næringshage AS

Informasjon: Hilde har bred erfaring fra prosjektarbeid, styrearbeid og samfunnsspørsmål generelt. Hilde har lang politisk fartstid og har bl.a vært Sametingsråd og representant, vararepresentant på Stortinget, sittet i Nordreisa kommunestyre siden 2007 og innehar i dag en rekke politiske verv. Hun er utdannet IT-konsulent fra Høyskolen i Finnmark og fra Unitec i Auckland på New Zealand. Hilde har jobbet i Halti Næringshage AS siden 2011.

_MG_9201

Navn: Rune Steinsvik

Stilling: Prosjektleder/Rådgiver

Informasjon: Rune jobber med prosjekter ved Halti Næringshage, for tiden er han involvert i prosjektene HoppIDÉ «Unge Gründere», Innovasjonsplattform Troms og diverse andre mindre prosjekter. Rune arbeider også aktivt med bedrifter, både nystartede og etablerte, gjennom næringshageprogrammet.
Rune er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Tromsø, med spesialiseringer innenfor markedsføring, innovasjon og prosjektledelse. Han har tidligere jobbet som entreprenørskapslærer ved Nord-Troms VGS og som forretningsutvikler i ihana! as, og begynte i Halti Næringshage i januar 2016.