Gründerakademiet Nord-Troms

Går du med et ønske om å starte en egen bedrift, men er usikker på hvordan du skal gå frem?

I år igjen arrangerer Halti Næringshage «Gründerakademiet». Dette er et samlingsbasert kurs som går over fire helger, som vil gi deg kunnskapen du trenger til å gjøre ideen din om til virkelighet.

Dette passer for både personer som ikke har tatt noen steg mot å realisere forretningsideen sin, og de som allerede er i gang, men føler at de kanskje trenger litt mer faglig tyngde.

For å sørge for at kurset er relevant og at samtlige temaer dekkes på en god måte, hentes det inn forelesere fra både offentlig og privat næringsliv. Det betyr at de som foreleser har vært der selv, og vet hva som trengs.

Premier

Gründerakademiet skal gi deg både motivasjon og kunnskapen du trenger for å gjennomføre din idé. Gjennom kurset vil du i samarbeid med forelesere og de andre deltakerne bygge din forretningsplan, som du skal bruke når du jobber videre med ideen.

Under den siste samlingen vil det gjennomføres en konkurranse, hvor du skal pitche nettopp din forretningsidé, til et panel med erfarne dommere. De som vinner her kan stikke av med både pengepremier og videre rådgivning av Halti Næringshage.

Gründerakademiet skal gi deg både motivasjon og kunnskapen du trenger for å gjennomføre din idé. Gjennom kurset vil du i samarbeid med forelesere og de andre deltakerne bygge din forretningsplan, som du skal bruke når du jobber videre med ideen. 

Under den siste samlingen vil det gjennomføres en konkurranse, hvor du skal pitche nettopp din forretningsidé, til et panel med erfarne dommere. De som vinner her kan stikke av med både pengepremier og videre rådgivning av Halti Næringshage. 

Praktisk info

Kurset vil starte 4. november, og gjennomføres over fire samlinger hvor man starter opp fredag ettermiddag, og avslutter lørdag ettermiddag. Dette er en tilpassing vi håper betyr at folk flest har muligheten til å delta.

  1. Samling – 4.-5. november
  2. Samling – 18.-19. november
  3. Samling – 2.-3. desember
  4. Samling – 10. desember

Premien for første plass er kr. 10 000 + ett års oppfølging av Halti Næringshage.
Premien for andre plass er ett års oppfølging av Halti Næringshage.

Å melde seg på kurset koster 1 500,- for alle samlingene. Om man ønsker overnatting må man ordne dette på egenhånd. Vi har reservert rom på Reisafjord Hotel.

Kvænangen, Nordreisa, Skjervøy, Kåfjord, Lyngen og Storfjord kommune har bidratt med viktig økonomisk støtte som har sikret gjennomføringen av Gründerakademiet 2022.

Påmelding

Ønsker du å melde deg på? Fyll ut skjemaet under.
Påmeldingsfrist er 1. oktober.

« Tilbake til arkivet