Oppstart av reiselivsprosjekt – webinar 19. mai

Halti Næringshage har fått midler av Interreg Nord, Troms og Finnmark fylkeskommune, Forskningsrådet og Innovasjon Norge for å gå i gang med et reiselivsprosjekt sammen med aktører i Finland og Sverige. 

Prosjektet har fått navnet «My Story – along the Northern Lights Route» og det har som mål å bistå småskala reiselivsbedrifter i å bli mer synlige ved å bruke kjernefortellinger som markedsføringsverktøy. 

Webinar 19. mai 09:00 – 10:30
Vi vil nå i første omgang ha et webinar 19. mai for å fortelle mer om prosjektet, hva bedrifter kan få igjen for å være med i det, i tillegg til å gi nyttig faglig påfyll med webinaret «foresight and the window of opportunity in a world after corona» som holdes av Hanna Lakkala v/Finland Futures Research Centre. Webinaret skal gi informasjon om hvordan bedrifter kan forberede seg for fremtiden gjennom å bruke nyttige verktøy. Mer informasjon om webinaret finnes her.

Påmelding til webinaret gjøres her: https://app.livestorm.co/mystory/window-of-opportunity Påmeldingen vil også gi deg tilgang til å se opptak av webinaret i etterkant.

Vi oppfordrer også de som er interesserte i å høre mer om prosjektet om å ta kontakt med Prosjektleder Inger Birkelund: [email protected] for mer informasjon.

Følg oss også gjerne via:

« Tilbake til arkivet