3.mai: SkatteFUNN – Det lønner seg å tenke nytt

Driver din bedrift med utvikling av nye varer eller tjenester, eller forbedring av eksisterende?

Da kan det være svært aktuelt å søke støtte til dette arbeidet gjennom en ordning som kalles SkatteFUNN. Denne støtten betales ut til bedrifter som driver med forskning og utvikling i form av fradrag på skatten tilsvarende 20 % av de godkjente prosjektkostnadene, og dette kan også være egenproduserte timer internt i bedriften.

Torsdag 3.mai klokken 13  kommer Elisabeth Blix Bakkelund fra Norges Forskningsråd til Halti for å informere om SkatteFUNN-ordningen for Nord-Tromsbedrifter. Med seg har hun også Steffen Ahlquist fra Troms fylkeskommune som skal informere om regionale forskningsfond, og andre fylkeskommunale støtteordninger.

I tillegg får vi besøk av Tor Petter W. Christensen som er daglig leder i Aurora Spirit, verdens nordligste destilleri. Tor Petter skal fortelle litt om historien til destilleriet, og hvordan de benyttet seg av finansiering gjennom SkatteFUNN-ordningen til å hjelpe til med etableringen. Dette er en inspirerende historie, og verdt turen i seg selv!

Tor Petter W. Christensen, daglig leder i Aurora Spirit. Foto: David González.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seminaret er gratis, men på grunn av begrensede antall plasser er det nødvendig med påmelding. Dette gjøres ved å sende en e-post til [email protected] – skriv navn på bedriften og deltakere som meldes på, samt telefonnummer.

Halti næringshage kan bistå din bedrift i en eventuell prosess med å søke støtte via SkatteFUNN. Ta kontakt for en uformell prat, så finner vi sammen ut av veien videre.

« Tilbake til arkivet