HoppIDÉ Unge Gründere 18-35 år sparker i gang med aktiviteter!

I prosjektet HoppIDÉ Unge Gründere 18-35 år, hvor vi i Halti Næringshage AS har prosjektledelsen, sparkes det i løpet av uka i gang med første runde med aktiviteter. I første omgang arrangeres det GründerKVELDER i alle kommunene i Nord-Troms.

Senere i høst vil det gjennomføres et etablererkurs-opplegg som vil bestå av flere ulike kurs, mentortilknytning for gründerne, samt tettere oppfølgning over tid gjennom fysiske samlinger og digital kommunikasjon.

Denne runden med GründerKVELDER vil hovedsakelig benyttes til å treffe potensielle etablerere, samt andre interesserte parter for å informere om de mulighetene som finnes i prosjektet. Om du er i målgruppen vår, eller rett og slett bare interessert i å høre mer, så nøl ikke med å stikke innom!

Datoer og tidspunkt for arrangementene våre vil du til en hver tid kunne finne under eventer på: https://www.facebook.com/NordTroms/

Håper vi treffer på akkurat deg!

« Tilbake til arkivet