Frokostmøte på Halti 22. juni kl 08.00-09.00

TEMA: Status 420 kV-ledning Balsfjord-Skaidi v/Knut Flatvoll, Statnett

Halti Næringshage AS har gleden av å invitere  til vårt månedlige frokostmøte på Halti. Vi serverer frokost med egg&bacon kombinert med inspirerende historier og dagsaktuelle temaer. Målet vårt er å skape en nettverksarena i Nordreisa for å bygge en plattform for økt verdiskapning innen innovasjon og entreprenørskap gjennom god relasjonsbygging, kunnskap, læring og deling.

Statnett 2    Statnett
Den nye kraftledningen er nødvendig for å ivareta forsyningssikkerheten vår. Ledningen vil legge til rette for økt verdiskapning i landsdelen og bidra til at utbygging av ny fornybar energi kan realiseres. Utbyggingen er 300 kilometer lang, 40 meter bred, berører 7 kommuner og er kostnadsberegnet til 4-6 milliarder kroner.

Statnett er i ferd med å inngå kontrakter med hovedentreprenører på linjestrekningen Balsfjord-Skaidi. Det antas at ringvirkninger for lokalt næringsliv vil bli betydelige. Prosjektleder Knut Flatvoll i Statnett vil oppdatere oss på status i prosjektet.

Program:

08.00  08.20       Frokosten er servert i kantina/Ishavsstudioet

08.20 – 08.50       Statnett v/Knut Flatvoll

08.50 – 09.00       Spørsmål og svar

 

Påmelding til frokost til [email protected] / tlf. 416 75 678 innen tirsdag 21. juni kl. 16.00. Viktig ift. beregning av mat. NB: kontant kr 30,- for frokost.

 

Bli med på en hyggelig frokost sammen med oss!

Velkommen!

« Tilbake til arkivet