Invitasjon til frokostmøte 25. mai

 

TEMA: Reisaelva – forvaltning, verdiskaping og rettighetsproblematikken – Reisa Elvelag v/Jan Arvid Johansen.

 

Halti Næringshage AS har gleden av å invitere  til vårt månedlige frokostmøte på Halti.  Vi serverer frokost med egg&bacon kombinert med inspirerende historier og dagsaktuelle temaer. Målet vårt er å skape en nettverksarena i Nordreisa for å bygge en plattform for økt verdiskapning innen innovasjon og entreprenørskap gjennom god relasjonsbygging, kunnskap, læring og deling.

Reisa Elvelag vil fortelle om årets sesong, hvordan elva forvaltes, litt om rettighetsproblematikken og litt om hvilken verdiskapning som elva bidrar med for næringsliv og lokalsamfunn. Reisa Elvelag er organet som er ansvarlig for forvaltning, administrasjon og drift av Reisaelva.  Elvelaget består av et styre hvor grunneiere og personer som har fiskerett i Reisaelva er representert. Rettsboken for Nord-Troms jordskifterett er vårt styringsdokument.

Program:

08.00 – 08.20        Frokosten er servert i kantina/Ishavsstudioet

08.20 – 08.50       Reisa Elvelag v/Jan Arvid Johansen

 08.50 – 09.00       Spørsmål og svar

Påmelding på e-post til [email protected]  eller tlf. 416 75 678 innen TIRSDAG 24. mai kl. 16.00. 

Kom å bli med på en hyggelig frokost sammen med oss!

NB: kontant kr 30,- for frokost.

Velkommen!

 

« Tilbake til arkivet